Følg Norwegian Green Building Council

Hvordan sikre bærekraft i anleggsprosjekter? halvdagskurs i CEEQUAL 23. mai

Nyhet   •   mai 05, 2017 13:43 CEST

Spårväg City Line 7 Accessibility Upgrade - Part 1 | Image: Kjell-Arne Larsson

Vi har de siste årene sett en sterkt økende interesse for grønne bygg, og bygg- og eiendomssektoren har tatt store og viktige steg med tanke på å ta sitt ansvar for å bygge et bærekraftig samfunn. Nå opplever vi at også anleggsbransjen er i ferd med å våkne. Men hvordan sikre at bærekraft blir ivaretatt i praksis og gjennom hele prosjektet, og ikke komme helt i skyggen av kostnader og framdrift? 

23. mai er vi så heldige å få besøk fra BRE i  England, for å gi oss en innføring i  CEEQUAL - et praktisk verktøy for å integrere og følge opp bærekraftskvaliteter i anleggsprosjekter. 

Påmelding til kurs finner du her: 

http://ngbc.no/produkt/ceequal-introduksjonskurs-23-mai-2017/

Chris Broadbent, administrerende direktør for CEEQUAL vil være i Oslo 22. og 23. mai, og det er muligheter for å booke separate møter både før og etter selve kurset for de som måtte være interessert i mer bedrifts- og prosjekttilpasset informasjon.

CEEQUAL har, i likhet med BREEAM for bygg, et bredt perspektiv på bærekraft og gir et rammeverk for hvordan man kan sørge for å integrere og følge opp bærekraftskvaliteter i anleggsprosjekter. Sertifiseringsordningen dekker temaene prosjektstrategi, prosjektledelse, lokalsamfunn, arealbruk, kulturminner, økologi, vann, forbruk av ressurser og transport.

Dette halvdagskurset byr på en innføring i systemets oppbygning og bruksområder. I tillegg deler Skanska sine erfaringer med bruk av verktøyet i Norge.

Vi håper kurset kan være av interesse.

Vel møtt!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://ngbc.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.