Følg Norwegian Green Building Council

NGBC inviterter til seminar og byggeplassbefaring under ByggExpo Bergen

Nyhet   •   nov 16, 2016 06:30 CET

Få med deg byggeplassbefaring på Media City Bergen, 9.mars. Illustrasjon: Mad arkitekter AS

NGBC inviterer til seminar med BREEAM som tema og byggeplassbefaring på Media City Bergen under ByggExpo som går av stabelen i Bergen, 8.-9.mars

På få år har miljøsertifiseringen BREEAM-NOR blitt en selvfølge for flere og flere aktører i bygge- og eiendomsnæringen. Bergen og Vestlandet er intet unntak og det oppføres stadig nye bygg med høye miljøambisjoner. Nå kommer også de første BREEAM-boligene. Hva er erfaringen med bruk av BREEAM så langt og hvordan ser fremtiden ut? Det er tema når NGBC sammen med Sweco og BOB inviterer til frokostmøte om BREEAM under Byggexpo i Bergen, 9. mars.

Hvor: Store seminarrom, ByggExpo Bergen.

Når: 9.mars, kl. 08:30-10:00

Påmelding: REGISTRER DEG HER med kode 17BE01 for fri inngang til messen. Meld deg på vårt seminar her.

PROGRAM

BREEAM-NOR: Fra topp til breddeidrett

Kjersti Folvik, NGBC

Det har skjedd mye i byggenæringen siden BREEAM-NOR ble lansert for første gang i Norge i 2012. Nå nærmer vi oss 1 million kvadratmeter BREEAM-sertifisert bygningsmasse og tallet stiger raskt. BREEAM-NOR er ikke lenger bare et fenomen for de mest ambisiøse byggeierne med signalbygg i storbyen. Det «breeames» land og strand rundt. NGBC serverer et tilbakeblikk på utviklingen som har vært og forventninger om tiden som kommer.

BREEAM-boligene kommer

Terje Gilje, BOB

Det er behov for massiv boligutbygging i Bergen de kommende årene. Men hva er viktigst: kvalitet eller kvantitet og kan man få begge deler? BOB har nå innført BREEAM som standard for sertifisering av nye boligprosjekter og har tro på at miljøsertifisering kan tilføre kvalitet både for utvikler og kjøper.

Swecobygget: En «Excellent» erfaring?

Agnar Birkeland, Sweco

Hvor bra blir resultatet når man bidrar til å prosjektere bygget man senere skal leie? Sweco var både rådgivere for samtlige fag og er nå leietaker i Swecobygget på Fantoft i Bergen som nylig ble sertifisert BREEAM Excellent. Nå deler de sine erfaringer fra selve byggeprosessen, og opplevelser etter at de har tatt bygget i bruk.


Byggeplassbefaring Media City Bergen

Hvor: Media City Bergen, Lars Hilles gate 30.

Når: Onsdag 9.mars, kl. 10:30.

Trykk her for å melde deg på ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!. (Begrenset antall plasser).

I 2017 åpner MediaCity i Bergen og Tv2, Nrk, Bergens Tidende, Bergensavisen, medieutdanningen ved Universitet i Bergen og Vizrt samler seg under ett og samme tak i Lars Hilles gate 30. Visjonen bak konseptet, som er det første av sitt slag i Norden, er å koble ulike medie-, teknologi-, utdannings- og forskningsmiljøer sammen i en næringsklynge for å legge til rette for kunnskapsutvikling og innovasjon. Prosjektet som eies av Entra og Oslo Pensjonsforsikring blir med sine 45.000 kvadratmeter Bergens største signalbygg. I tillegg har bygget en ambisiøs miljøprofil og skal sertifiseres BREEAM-NOR Very Good. Er du nysgjerrig på prosjektet og miljøambisjonene? Bli med på byggeplassbefaring, onsdag 9.mars kl. 10:30.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy