Følg Norwegian Green Building Council

Ny veileder - Hvordan planlegge for mindre avfall

Nyhet   •   jun 29, 2017 14:05 CEST

Hvordan planlegge for mindre avfall er et betimelig, aktuelt og nødvendig spørsmål. Materialer og ressurser som ikke benyttes smart er ressurser på avveie. 

Ressursutnyttelse og optimalisering av materialstrømmer kan bare oppnås gjennom økt tverrfaglig forståelse for avfall som ressurs og å sørge for at planlegging for reduserte avfallsmengder bli en integrert del av prosjekteringen. 

Denne veilederen tar sikte på å gi en bedre forståelse av sammenhengen mellom prosjektering og avfall som ressurs i en verdikjede. Veilederen gir også tips til hvordan man løser kravene i BREEAM-NOR Wst 01 i praksis, men kan også brukes uavhengig av BREEAM. 

Veilederen er ført i pennen av Anne Sigrid Nordby, Asplan Viak og Eirik Wærner, Hjellnes Consult. 

Veilederen kan lastes ned her. http://ngbc.no/publikasjoner/

Det er også satt opp et kurs om avfallsminimering som bygger på denne veilederen. Kurset avholdes 28. september, og du kan melde deg på via denne linken: http://ngbc.no/produkt/avfallshandtering-28-september-2017/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://ngbc.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.