Følg Norwegian Green Building Council

Seminar: "Excellente" Sundtkvartalet

Nyhet   •   apr 04, 2017 10:00 CEST

Sundtkvartalet. mellom Lakkegata og Vahls gate i Oslo ligger 33.000 "Excellente" kvadratmeter. Foto: Entra Eiendom og Skanska Commercial Development Norway

Er du nysgjerrig på nye Sundtkvartalet? Da er dette seminaret noe for deg.

I forbindelse med NGBCs årsmøte som i år avholdes på Sundtkvartalet i Oslo, inviterer vi medlemmer og andre til et åpent faglig seminar med omvising i det BREEAM-Excellent sertifiserte bygget som nylig ble offisielt åpnet. I tillegg til innlegg fra byggherre Entra, får deltagerne også et innblikk i hva som lå bak leietager Knowits beslutning om å flytte inn i bygget, samt internasjonale perspektiver om viktigheten av gode bygg for produktiviteten, helsen og trivselen til de som jobber i bygget.

Tid: 20.april, kl.15:00. Seminaret m/ omvisning varer til ca. 16:45. Deretter serveres tapas med forfriskninger. Vi avslutter ca. kl. 18:00.

Sted: Sundtkvartalet, Lakkegata, Lakkegata 53, 0187 Oslo

Påmelding: Meld deg på her. Deltagelse er gratis for NGBC-medlemmer. Andre kr. 300,-. Prisen inkluderer seminar, omvisning, tapas og drikke.

Program

Grønne bygg + høy produktivitet=sant?

James Drinkwater, World Green Building Council (WGBC)

Det snakkes stadig om gode bygg med godt innemiljø, men hva har egentlig kvaliteten på bygget du sitter i å si for helsen, trivselen og produktiviteten din? WGBC publiserte i 2016 rapporten «Building the Business Case: Health, Wellbeing and Productivity in Green Offices» som viser at ansatte står for opptil 90 prosent av kostnadene i dagens virksomheter. En marginal økning i produktiviteten til de ansatte kan derfor ha enorm effekt på bunnlinjen.

Veien til nye lokaler

Jørgen El Fakiri, Knowit

Da Knowit skulle samlokalisere sine avdelinger og 300 medarbeidere i Oslo var det mange hensyn som skulle ivaretas for å finne egnede lokaler. Valget falt etter hvert på Sundtkvartalet etter en omfattende prosess hvor det ble avdekket at de ansatte både hadde svært forskjellige behov og preferanser som også endret seg i løpet av prosessen.

Fleksible Sundtkvartalet

Frank Randel Helgesen, Entra og Geir Graff-Kallevåg, Entra

Om lag 33.000 «Excellente» kvadratmeter og 1500 kontorplasser sto nylig klare Øst i Oslo. Fleksibilitet har vært stikkordet når det kommer til Sundtkvartalet med lokaler og tekniske løsninger som enkelt kan tilpasses leietakernes behov. Hva er det utvikleren Skanska og Entra har tenkt, hva vil leietakerne ha og hva er erfaringene så langt?

Omvisning i bygget

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy