Følg Norwegian Green Building Council

​Nytt styre i NGBC

Pressemelding   •   apr 22, 2016 07:00 CEST

Norwegian Green Building Council (NGBC) avholdt sitt styremøte onsdag 20.april, og nytt styre ble enstemmig valgt.

I neste styreperiode vil NGBCs styre få økt sin boligkompetanse gjennom Jon-Erik Lunøe fra OBOS som ble valgt inn som nytt styremedlem og Terje Gilje fra Bergen og Omegn Boligbyggelag (BOB BBL) valgt inn som nytt varamedlem i foreningen.

– Det er spennende at vi får inn to personer som representerer bolig. Med lanseringen av den nye versjon av BREEAM-NOR kommer bolig inn som en ny byggkategori, vi er derfor veldig glade for at vi får inn to så kompetente personer på bolig inn i NGBCs styrende organer, sier gjenvalgt styreleder Rolf Thorsen.

I tillegg til boligkompetanse vil også NGBCs ledelse få økt arkitekturkompetansen gjennom Tonje Frydenund fra Snøhetta, som ble valgt inn som nytt varamedlem i styret,

– Vi er også glade for å få inn igjen arkitekturperspektivet. Jeg tror vi får et meget kompetent og slagkraftig styre, og ser fram til neste styreperiode, sier Thorsen.

Øvrige styremedlemmer ble enten gjenvalgt eller var ikke på valg. Styret i NGBC vil i neste periode bestå av følgende personer:

Ordinære styremedlemmer

Rolf Thorsen, Oslo S Utvikling, styreleder

Øystein Thorup, Avantor, nestleder

Anne Bruun-Olsen, DTZ Realkapital,

Kim Robert Lisø, Skanska Norge

Heidi Lyngstad, KLP Eiendom

Olav T. Løvstad, DnB Bank

Jon-Erik Lunøe, OBOS

Varamedlemmer

Tonje Frydenlund, Snøhetta

Terje Gilje, BOB BBL

Sonja Horn, Entra Eienodm

Norwegian Green Building Council (NGBC) er eier av BREEAM-NOR, Norges første miljøklassifiseringssystem for bærekraftige bygg.

For mer informasjon, følg oss på TwitterLinkedIn og besøk vår nettside.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy